Senaste skriket

Instagram döljer gillamarkeringar

Just nu pågår tester ifall Instagram ska dölja gillamarkeringar, vilket innebär att andra inte kommer se hur många som gillar dina bilder men att du själv har möjlighet att se hur många gillamarkeringar du fått.

Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68

Influencers har uttryckt missnöjdhet kring idén då sponsoravtal och antal följare kan komma att påverkas. Britt Stakston i SvD Näringsliv (2019) menar att detta inte kommer påverka influencers då de idag förlitar sig mer på Instastories och mindre på gillamarkeringar. Idén bakom är att minska hetsen kring gillamarkeringar för bättre välbefinnande hos användare och mer fokus på inspirerande bilder och filmer.

Idén bakom är att minska hetsen kring gillamarkeringar

KällaKälla

Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68
Läs också
Pinterest e-handel når dagens ljus

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.