Senaste skriket

Reddit växer så det knakar, större än Twitter

Foto: Redditinc.com/advertising

Reddit har haft en enorm tillväxt senaste tiden. Bara det här året växte antalet användare med 30% till 430 miljoner aktiva användare per månad från att ha 330 miljoner aktiva användare förra året.

Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68

Antal kommentarer per månad ökade 37% och antal visningar ökade med 54%. Det mest gillade inlägget var en insamling av Reddit där det samlades in 300 miljoner dollar, vilket gjorde att Reddit nu värderas till 3 miljarder dollar.

Användarna är engagerade och interagerar med innehållet vilket ger plattformen ännu mer status som en potentiell konkurrent till de stora spelarna inom sociala medier. Med 330 miljoner månatliga användare var de under förra året större än Twitter enligt Techcrunch. En genomsnittlig användare spenderar hela 15 minuter och 47 sekunder varje dag på Reddit.com medan användarna på Facebook spenderar drygt 11 minuter.

Kan Reddit vara en av framtidens medier där våra lokala företagare väljer att synas? Reddit hoppas såklart på det och har under senaste året lagt till flera funktioner för att förbättra plattformen ytterligare, såsom användarprofiler, konverteringsdata via annonser och ett nytt annonsverktyg.

Vi på Digiwise vaktar marknaden och skriker till så snart det kan vara läge för företagarna testflyga konceptet.

En potentiell konkurrent till de stora spelarna inom sociala medier

Foto: Redditinc.com/brand

KällaKälla

Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68
Läs också
Gratis annonsering via Google shopping

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.