Senaste skriket

Digital marknadsföring står pall i krisen

Många företag kämpar för att hålla sig aktuella under nuvarande pandemi och vi på Digiwise kan med glädje meddela att digital marknadsföring ses som en av de bästa sätten att sprida medvetenhet kring företaget.

Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68

Företag känner att digital marknadsföring är en viktig del i arbetet att nå ut till kunder, speciellt under social distansering och att fler spenderar mer tid på internet. BuzzStream och Fractl undersökte hur dagens företag uppfattar digital marknadsföring och i vilken utsträckning de använder sig av det. Majoriteten (70%) av företagen tycker att digital marknadsföring är användbart, men bara hälften (50%) implementerar det i praktiken.

71,6 procent av 504 entreprenörer i USA tycker att det är väldigt till extremt viktigt att digitalt marknadsföra sig under COVID-19.

Hur viktigt är då digital marknadsföring under en pandemi? 71,6 procent av 504 entreprenörer i USA tycker att det är väldigt till extremt viktigt att digitalt marknadsföra sig under COVID-19. 26 procent erkände att digital marknadsföring höll dem vid liv under pandemin. En av fyra entreprenörer ökade sin digitala marknadsföring under pandemin eftersom majoriteten av företagen förstår att marknadsföra sig digitalt är en viktig del i hanteringen av krisen.

Uppfattningen att nästan 90 procent av 504 entreprenörer tycker att sökoptimering förbättras av digital marknadsföring är något vi på Digiwise kan instämma med. Vår erfarenhet är att digital marknadsföring är en grundpelare i varje företags strategi för att nå ut till kunder på ett kostnadseffektivt sätt.

Källa

Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68
Läs också
Köpbeteende hos dagens konsumenter

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.