Senaste skriket

Instagram lanserar QR-koder

Nu vill Instagram göra det enklare för profiler i appen att leda in användare på deras konto genom att lansera QR-koder.

Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68

Användare har åtkomst till sina egna QR-koder i sin profil under menyn uppe till höger. Där kan man enkelt visa sin QR-kod för andra som vill följa eller bara ha åtkomst till din profil genom att skanna koden med telefonens kamera. Vill företag slippa skriva ut lappar med öppettider och menyer, kan de skriva ut QR-koder som kunder enkelt skannar och får information på det viset. Användare behöver heller inte gå in i appen, bokstavera namnet i sökfältet och krångla med rätt stavelse.

Se till att ha senaste versionen av appen för att funktionen ska vara tillgänglig. Om den inte är uppdaterad kan det stå Nametag istället, vilket är det gamla systemet. QR-koder för Instagram lanserades redan förra året i Japan men nu kommer det även till resten av världen.

Vi på Digiwise är för ett smidigare och enklare användande. Vi gratulerar Instagram och ser fram emot att nyttja denna fantastiska funktion.

Testa vår QR-kod nu på en gång vetja!

Källa 

Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68
Läs också
Låt kreativiteten flöda med Instagram Reels

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.