Senaste skriket

Facebook lanserar låtande emojis

Har du också funderat på hur en emoji skulle låta om den kunde göra ljud ifrån sig? Nu behöver du inte fundera längre. Säg hej till Soundmojis!

Sonny Eriksson
Louise Solberg
Business Developer
louise@digiwise.se 070-983 77 77

Varje dag skickas 2,6 miljarder meddelanden med emojis på Facebook världen över. Förutom att de sätter färg på meddelandet vi skickar används emojis flitigt för att säga sånt som kanske inte alltid är så lätt att kommunicera i skrift. Den 17 juli, på självaste World Emoji Day, introducerar Facebook Messengers senaste uppdatering: Soundmojis! Helt enkelt emojis som låter.

Soundmojis ger dig möjligheten att skicka korta ljudklipp i chatformat. Allt från händer som klappar, trummor som slår och syrsor som låter. Det kommer även gå att kommunicera med ljud från kända artister, tv-shower och filmer.

För att börja använda soundmojis behöver du öppna en chat i Messenger, klicka på Smiley-ansiktet och sedan välja den soundmoji du önskar använda. Härifrån kan du förhandsgranska och skicka dina favoriter om och om ingen.

Vi på Digiwise älskar emojis och ser med spänning fram emot att testa morgondagens uppdatering! Är du intresserad av att snacka mer om de senaste nyheterna från Facebook? Tveka inte att slå oss en signal!

Källa

Sonny Eriksson
Louise Solberg
Business Developer
louise@digiwise.se 070-983 77 77
Läs också
Emirates senaste kampanj når svindlande höjder

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.