Senaste skriket

Emirates senaste kampanj når svindlande höjder

Hur skapar man en viral snackis i sociala medier 2021? Flygbolaget Emirates Airlines svar på den frågan lyder ”On top of the world”. I sin senaste reklamfilm syns en flygvärdinna – på toppen av världens högsta byggnad Burj Khalifa.

Sonny Eriksson
Louise Solberg
Business Developer
louise@digiwise.se 070-983 77 77

Efter att Storbritannien börjat lätta sina restriktioner och numera tillåter resor till och från Förenade Arabemiraten jublar Emirates. Deras senaste reklamfilm är en direkt hyllning till beslutet där de passar på att välkomna resenärer tillbaka till Dubai.

Moving the UAE to the UK Amber list has made us feel on top of the world. Fly Emirates. Fly better.

I filmen syns den leende flygvärdinnan hålla upp skyltar med budskapet ”Moving the UAE to the UK Amber list has made us feel on top of the world. Fly Emirates. Fly better.”

Reklamfilmen, som är inspelad på svindlande 828 meters höjd, har fått reaktioner från hela världen. Innan Emirates själva släppte sin ”bakom kulisserna”-film var det många som avfärdade klippet som fejk. Men så var inte fallet. Den modiga stuntkvinnan Nicole Smith-Ludvik stod på toppen av världens högsta skyskrapa på en plattform som inte var större än dryga kvadratmetern.

Enligt Emirates tog det 33 sekunder långa klippet över fem timmar att spela in – exkluderat tiden det tog för filmteamet att nå toppen. Hissen gick nämligen inte hela vägen upp.

From level 160, we climbed for over an hour to reach the top

Vi på Digiwise lyfter på hatten till Emirates Airlines och de modiga personerna som medverkade för att göra klippet möjligt. Än har vi själva inte besökt toppen av Burj Khalifa, däremot jobbar vi liksom Emirates med att skapa kampanjer som sticker ut och gör skillnad.

Är du nyfiken på att diskutera hur ditt företag med hjälp av digital marknadsföring kan skapa lönsamma affärer? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Källa & källa

Sonny Eriksson
Louise Solberg
Business Developer
louise@digiwise.se 070-983 77 77
Läs också
Instagram förbättrar sökfunktionen

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.