Senaste skriket

Digiwise HQ är nominerat till Sveriges snyggaste kontor

Det är med en enorm glädje vi kan meddela att Digiwise HQ har blivit nominerade i tävlingen "Sveriges snyggaste kontor".

Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68

Sveriges Snyggaste kontor är en prestigefylld tävling där landets snyggaste kontor gör upp om titeln. Vår dröm när vi startade bolaget för fyra år sedan var att en dag få bygga det optimala kontoret – i fjol började arbetet och vid årsskiftet flyttade vi in i våra nya lokaler i Melkerhuset i Västerås.

Läs mer om nomineringen och rösta här!

Nybyggarn rockade från start till stopp!

Ett nära samarbete med Kungsleden och Linus BarklundNybyggar’n förverkligade vår vision. Nästan en månad före planerat inflyttningsdatum fick vi ett samtal från Linus där han sa: ”Grabbar, vi är klara – nu kan ni flytta in!”. Det är svårt att beskriva vilken resa arbetet med kontoret var, planeringsmöten där vi spånade idéer och alla timmar för att få alla detaljer på plats.

Allt hårt slit har varit värt det när vi nu är inflyttade och får arbeta på plats.

Det är väldigt många vi vill tacka som ställt upp under vägen, alla underleverantörer som levererade till max och gav det där lilla extra för att få vårt HQ att bli vad det blivit.

Fastighetsägare Kungsleden – Max Magnusson
Totalentreprenör: Nybyggar’n i Västerås AB – Linus Barklund & Sebastian Hollaus
En extra eloge till Jajja & Åke som briljerade under hela projektet.

Aros Måleri – Fredrik Andersson
Golv & Badrum: Hedlunds Golv – Peter Hedlund
Bolon – Lina Ek
Rör & VVS: Mälardalens Rör – Robert Lind & Stefan Eriksson
Ljus & Ljud: ToBeLight AB – Tobias Borén
WC: Geberit – Christer Lilja
Undertak: Interoc Akustik – Magnus Engström
Kontorsbelysning: Fagerhult
El: Midroc – Anders Vikström
Ventilation: Ventpartner – Emil Bergström
Kontorsstolar: Malmstolen – Peter Schöldquist
Mässingsarbeten: PJ Plåtslageri och Byggtjänst AB – Patrick Johansson
Florist & blomster: Mästerblomman – Therese Borg Ericsson
Möbler & inredning: YLLW – Alexander Edvardsson
Möbler & inredning: Nordiska Galleriet – Mary Ellen Axelsson
Kök: Dahlström Kök & Design – Jenny Dahlström
Inredningsdesigners: Dora + Kokong – Dora Alexandra Nacsa & Sara Sundin

Digiwise kontor

Fotograf: Christian Lund

Visionen var att skapa ett kontor som utmanade bilden av en traditionell arbetsplats. Resultatet mynnade ut i en separat kontorsdel, en smakfullt avskärmad mötesdel och en väl tilltagen representationsdel där exklusiv inredning fick möta spännande detaljer och högteknologiska funktioner.

Den som kliver in på kontoret möts av en arbetsplats där det personliga mötet står i centrum. Med Bolon på både golv och väggar, belysning och beslag från Buster + Punch, mässingsdetaljer och vackra designmöbler från Gubi kan miljön mäta sig med vilken lyxrestaurang som helst. För den som vill kan kontoret dessutom, med en enkel knapptryckning, byta skepnad från kontorslokal till nattklubb.

Digiwise kontor

Fotograf: Dora Alexandra Nacsa

Ju mer man tittar runt i kontoret, desto fler detaljer upptäcker man. Digiwise grafiska profil och kulörer känns igen i såväl inredning som detaljer. I den specialbeställda ljusväggen återfinns företagets logotyp och med hjälp av den pixelmappade ledbelysningen kan kontorets utseende ändra skepnad till den kulör och det mönster som önskas. Istället för ett traditionellt konferensrum har Digiwise låtit en kokong bilda ett rum i rummet och i det ena hörnet återfinns en loungegrupp som omfamnas av moln.

Kontoret i sin helhet har tagits fram i ett nära samarbete mellan Digiwise, Kungsleden och Nybyggar’n. Inredningsarkitekterna Dora Alexandra Nacsa och Sara Sundin har stått för inredningskonceptet där Digiwise egna tankar och idéer mynnat ut i en helhet vad gäller materialval av den fasta inredningen, färgsättningen och kontorets planlösning.

Vidare har Alexander Edvardsson och Mary-Ellen Axelsson från Nordiska Galleriet tagit fram förslag på passande möbelinredning och övrig lös interiör som Digiwise själva provat, utvärderat och handplockat. För att säkerställa maximal komfort och ergonomi har Digiwise låtit Malmstolen ta fram kontorsstolar anpassade för respektive medarbetare. Den lokala floristbutiken Mästerblomman har slutligen stått för urvalet och placeringen av de gröna detaljerna på kontoret.

Digiwise kontor

Fotograf: Robin Lave

Ljud och ljussättning har varit A och O i lokalen och även en viktig del av inredning och kontorsutformning. Vid sidan om den justerbara arbetsbelysningen från Fagerhult har Digiwise låtit Tobias Borén från ToBeLight designa kontorets effektbelysning. Utöver detta är kontoret utrustat med ett gediget ljudsystem från franska Devialet.

Digiwise kontor i sin helhet är en miljö som ska upplevas på plats, med alla kroppens sinnen.

Läs mer om nomineringen och rösta här!
Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68
Läs också
Nu kan alla skapa länkar i Instagram Stories

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.