Senaste skriket

Vi söker en grafisk webbredaktör

Vi på Digiwise är nu på jakt efter en digital designer, art director, UX-designer eller helt enkelt en grafisk kunnig kollega som har ett öga för schysst design. Du behöver kunna producera vassa webbskisser och sociala annonser. Vi ser gärna att du arbetar i Figma och kan ratta Adobe-programmen. Du behärskar Wordpress och Elementor där du kan förverkliga dina webbskisser –kan du dessutom CSS så är det ett plus.

Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68

Dina referenser är mer meriterande än ditt diplom från det anrika lärosätet, för oss kvittar det varifrån du fått din kunskap – det är vad du faktiskt kan leverera som vi bryr oss om. Vi är ett tight team så din personlighet är det vi värdesätter allra mest, vi ska ha riktigt kul tillsammans.

vi ska ha riktigt kul tillsammans.

Hos oss arbetar du på Sveriges (näst) snyggaste kontor du får tillgång till den senaste tekniska utrustningen, marknadens bästa ergonomi. Vi värnar om din hälsa så friskvård står högt på agendan. Vi ger dig goda förutsättningar att utvecklas tillsammans med bolaget och vi kommer ge dig omväxlande arbetsuppgifter med fria tyglar att ta våra projekt till nästa nivå. 

Du kommer förutom webbskisserna och de sociala annonserna få stort förtroende att utveckla våra kunders varumärken med nya grafiska profiler, logotyper och grafiskt material.

Digiwise arbetar med framgångsrika företag i varierande branscher, vi utvecklar varumärken, bygger webbplatser och hjälper våra kunder att nå igenom bruset digitalt. Vi är Google-partners och har blivit nominerade på näringslivsgalan Guldstänk.

Tjänsten är på heltid. Vi intervjuar löpande och tilltänkt tjänstestart är enligt ök.

Låter det här som ditt nästa steg i karriären? Skicka din ansökan till sonny@digiwise.se så hör vi av oss.

Digiwise kontor

Sonny Eriksson
Sonny Eriksson
Partner
sonny@digiwise.se 070-914 96 68

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.