Senaste skriket

Instagram förbättrar sökfunktionen

Louise Solberg
Business Developer

Nu avslöjar Instagram att nya uppdateringar är på väg för att förbättra sökfunktionen och användarupplevelsen.

Instagrams sökfunktion lanserades till en början för hjälpa användarna navigera i appen. Nu avslöjar Instagramchefen Adam Mosseri att de snart lanserar en rad nya uppdateringar som ska göra det enklare för användaren att finna inspiration och upptäcka nytt innehåll.

We’re moving towards a full search results page experience that makes it even easier to go deep on your interests

Uppdateringen som fångat Digiwise nyfikenhet är den TikTok-inspirerade sökfunktionen där bilder och filmer dyker upp direkt i sökresultatet. Som ett tillägg till den nuvarande sökfunktionen där konton, hashtags och platser visas kommer användarna inom kort få upp sökförslag i form av relevanta och relaterade inlägg.

Vidare avslöjar Mosseri att Instagram arbetar aktivt för att förbättra sökordsfunktionen och i större utsträckning visa relevant innehåll snarare än konton med det namn sökordet innehåller. På så sätt kan användare enklare upptäcka nytt innehåll som tidigare inte visats.

We design all of our features to help you find the things you love

Vi på Digiwise ser med spänning fram emot Instagrams nya uppdateringar och möjligheterna de medför. Är du intresserad av att snacka mer om de senaste nyheterna från Instagram? Tveka inte att slå oss en signal!

Källa

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB