Vi får er att
lyckas digitalt.

Vi brinner för digital marknadsföring och vi gör allt för att du ska nå dina mål. Verktygen och strategin för att nå resultat förändras över tid, därför erbjuder vi några av marknadens vassaste tjänster som konverterar mera.

Våra tjänster

Ditt digitala skyltfönster dygnet runt, året om. Du får aldrig chansen till ett nytt första intryck. Vi bygger din webbplats från grunden – modern, mobilanpassad och blixtsnabb.

Vi hjälper dig att nå toppen av sökresultatet – syns du inte så finns du inte. Förmånligt så betalar ni bara när kunderna faktiskt klickar sig vidare till din webbplats eller ringer dig.

Dina och andras kunder finns på Facebook, nå din önskade målgrupp direkt i flödet. Med inriktning på intressen, ålder och geografiska placeringar annonserar du pricksäkert.

Nå fram till dina kunder i bildflödet på Instagram, förvalta kraften ur dina bästa hashtags. Tillsammans med mätpunkter från annonserna kan vi spåra trafiken i realtid.

Överträffa ditt företags marknadsföringsmål och få ditt företag att växa med hjälp av betald synlighet. Nå yrkesverksamma personer med målgruppsanpassade annonser på LinkedIn.

För att göra sig relevant i konkurrensen på den digitala arenan gäller det att hitta rösten som stärker företagets varumärke och identitet. Från övergripande tonalitet till formulering och ordval.

Visa vilka ni är och vad ni gör med bilder som andas er och ert varumärke. Vi hjälper er skapa en bildbank som kan användas till marknadsföringen, på webben och i sociala medier.

Brandningfilm, headerfilm eller filmatiserat material till sociala medier. Utifrån ert behov och er budget skapar vi film i alla kalibrar som konverterar, engagerar och lämnar avtryck.

Den grafiska designen speglar varumärkets personlighet och själ. Vi hjälper er skapa en enhetlig, professionell och passande identitet som ger vind i seglen för varumärket.

Ett drift- och serviceavtal hos Digiwise innebär att vi tar ansvar för att er webbplats fungerar och blir uppdaterad samt säkerhetskopierad.

En inspirerande föreläsning är bränsle i rätt riktning för digitaliseringen, oavsett organisation. Vi är ofta ute hos företag och föreläser om vår syn på marknadsföring och den röda tråden hos lyckade varumärken.

Några av våra kamrater

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB