Film

En bild säger mer än 1000 ord. En video visar 24 bilder i sekunden.

Trenderna talar sitt tydliga språk – vi människor vill konsumera lättsmält film. Att kommunicera via video blir allt viktigare för företag som vill knyta an till sina kunder och stärka sitt varumärke. I undersökningar så har alla former av nyckeltal förbättras väsentligt då rörligt material såsom film och animation används. Det är därför inte så konstigt att allt fler företag väljer att fokusera på film på sina webbplatser och i sin annonsering. Rörligt innehåll får oss att reagera och gör oss dessutom mer berörda än när det gäller texter och stillbilder. Exempelvis har det visat sig att besökare spenderar i snitt 2,6 gånger längre tid på en sida med rörligt material jämfört med en utan.

Vi på Digiwise gör inga långfilmer, men vi kan hjälpa er med allt från reklamfilmer till filmatiserat material på webben och i sociala medier. Vi samarbetar med flera lokala produktionsbyråer och frilansare för att kunna erbjuda en prisvärd lösning utifrån din budget.

Genom att med hjälp av filmatiserat material fånga kundernas uppmärksamhet från första sekund hjälper vi er öka försäljningen och generera leads.

Vi hjälper er med
film & rörligt

Dags att få verksamheten att röra sig i bildrutan? Låt kameran gå.

Trött på formulär? Slå en signal!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Några av våra kamrater

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB