Vi är Digiwise

Lucas Andersson

Lucas
Andersson

Partner

Kodguru som gör det omöjliga möjligt. Efter tre år på reklambyrån Care of Haus där han arbetat med bland annat Fiskarhedenvillan, Fibra, Metria, Näringsliv Västerås mfl. gjorde han slag i saken och lämnade boet för att testa vingarna med den egna byrån Digiwise.
När vädret är rätt tar han gärna en tur med sin dirtcykel runt Västerås strandpromenad.

Björklunds rosteri Oxbacken gör sig bäst i Moccamastern, slå slag i saken och kom över på en kopp.

Kodguru
Kreatör
Google
analytics
Kaffe
freak
Sonny Eriksson

Sonny
Eriksson

Partner

Många järn i elden, alltid ett nytt kundcase på tapeten. Efter åtta fantastiska år på Hitta.se så är siktet fortsatt inställt på att få företagarnas marknadsföring att blomstra online. Sonny ser möjligheter och förvaltar kundernas målsättning till digital framgång.
Vid sidan av arbetet lägger han stor passion för sin hemmaodling av ekologisk ek och avokado.

Med två klassiker innanför västen och Kalmar Ironman 2018 inbokat så tackar han aldrig nej till ett kundmöte i löpspåret.

Strategi
Google
AdWords
Sociala
medier
Fysmonster

Historien
bakom Digiwise

Företagarna idag vet att de behöver digitalisera sig, sköta om sitt digitala skyltfönster i flera kanaler – något alternativ finns inte. De vet om att de behöver lösa detta men vart vänder de sig?

Lucas & Sonny grundade Digiwise med passion och drivkraft att bli den naturliga samarbetspartnern för företag som vill sköta om sitt digitala skyltfönster – nå igenom bruset digitalt.

Vi är personliga, sätter kunden i första rummet och har som mål att göra avtryck hos såväl våra kunder och branschen för digital marknadsföring. Lucas och Sonny växte upp på samma gata i Västerås, de delar samma värderingar. Under åren har de på varsitt håll drivit olika företag samtidigt som de båda arbetat digitalt.

Duon grundade tillsammans Aktivitetskungen och efter nomineringen som Årets Nystartare på näringslivsgalan Guldstänk kändes det naturligt att ta sitt entreprenörsskap till nästa nivå.

Vi ska vara företagarens högra hand, ett bollplank dit företagare kan vända sig och sköta sina digitala satsningar inom marknadsföring och webb samtidigt som de kan fokusera på sin viktiga kärnverksamhet.

Vi gör det vi ska, vi gör det vi kan – vi gör det bra!

Vår vision är att skapa den mest attraktiva arbetsplatsen, ha roligt på vägen och växa tillsammans med våra kunder – vi ser med spänning framemot vad som komma skall.

Kontakta oss
Lisa Tojkander Tojkander & Partners
Digiwise har levererat över förväntan. Hög kompetens och de har verkligen imponerat på oss!”

Kultur & kontor

Jobba med oss
Lucas dirtcykel
Sonnys avokadoplanta
Skrivbord
Kontorslektyr