Vi är Digiwise

Historien
bakom Digiwise

Som företagare vet du att du bör digitalisera ditt företag och sköta om det digitala skyltfönstret i flera kanaler – finns det idag något alternativ?

Sonny Eriksson & Lucas Andersson grundade Digiwise med drivkraften att vara den naturliga samarbetspartnern för företagare som vill lyckas online och nå igenom bruset digitalt.

Vi blir din högra hand, ett bollplank dit du kan vända dig för att förbättra dina digitala satsningar inom marknadsföring och webb, samtidigt som du fokuserar på din kärnverksamhet.

Vår vision är att skapa den mest attraktiva arbetsplatsen, ha riktigt roligt på vägen och växa tillsammans med våra kunder – vi ser med spänning framemot vad som komma skall.

Vi gör det vi ska, vi gör det vi kan – vi gör det bra!

Lucas
Andersson
Partner

Webbninjan som besitter både kodkunskap och social kompetens. En kombination lika sällsynt som papperstidningsprenumerationer i vår bransch.

Bli inte förvånad om du ser lamporna lysa på HQ inpå småtimmarna. För Lucas finns inget som heter arbetstid mellan 8 till 17.

WP Ninja
Pixelnörd
Google Ads
Kaffeälskare
Sonny
Eriksson
Partner

Många järn i elden, alltid ett nytt kundcase på tapeten. Sonny ser möjligheter och förvaltar kundernas målsättning till digital framgång. Vid sidan av arbetet lägger han stor passion för sin hemmaodling av ekologisk ek och avokado.

Med två klassiker innanför västen och Ironman Kalmar avklarat så tackar han aldrig nej till ett kundmöte i löpspåret.

Minglare
Sociala
Yogaguru
Ironman
Ted
Bergström Heramb
Partner / Key Account Manager

En riktig lagspelare som på Studenternas lyft bucklan och tagit SM-guld med VSK – med samma vinnarmentalitet förändrar han kundernas frånvaro till digitala närvaro.

Vid sidan av SM-gulden så stoltserar Ted med att inneha rekordet på Digiwise Assault Challenge – 46 kcal på en minut, brutalt är ordet.

Bandyproffs
Idéspruta
Projektledning
Fysmonster
Anna
La Brostam
Art Director

Att säga att vår grafiska designer Anna är en kreativ själ är en underdrift. Det Anna inte vet om färg och form är inte värt att känna till. Hemma stoltserar hon med sin imponerande samling av gröna rariteter. Sin Monstera Variegata Albo håller hon extra kär.

Växtproffs
Färgsäker
Illustratör
webbdesign
Fabian von Essen
Axelssons buss
”Digiwise har varit otroligt lyhörda och satt vår vision i fokus under hela arbetet. De har bra koll på marknaden och är professionella i sitt sätt att arbeta.”

Kultur & kontor

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB