Vi är Digiwise

Lucas Andersson

Lucas
Andersson

Partner

Kodguru som gör det omöjliga möjligt. Efter tre år på reklambyrån Haus där han arbetat med bland annat Fiskarhedenvillan, Fibra, Metria, Näringsliv Västerås mfl. gjorde han slag i saken och lämnade boet för att testa vingarna med den egna byrån Digiwise.
När vädret är rätt tar han gärna en tur med sin dirtcykel runt Västerås strandpromenad.

Björklunds rosteri Oxbacken gör sig bäst i Moccamastern, slå slag i saken och kom över på en kopp.

Kodguru
Kreatör
Google
AdWords
Kaffe
freak
Sonny Eriksson

Sonny
Eriksson

Partner

Många järn i elden, alltid ett nytt kundcase på tapeten. Efter åtta fantastiska år på Hitta.se så är siktet fortsatt inställt på att få företagarnas marknadsföring att blomstra online. Sonny ser möjligheter och förvaltar kundernas målsättning till digital framgång.
Vid sidan av arbetet lägger han stor passion för sin hemmaodling av ekologisk ek och avokado.

Med två klassiker innanför västen och Kalmar Ironman 2018 avklarat så tackar han aldrig nej till ett kundmöte i löpspåret.

Strategi
Sociala
medier
Yogaguru
Ironman
Ted Bergström

Ted
Bergström

Key Account Manager

En riktig lagspelare som på Studenternas lyft bucklan och tagit SM-guld med VSK – med samma vinnarmentalitet förändrar han kundernas frånvaro till digitala närvaro.

Vid sidan av SM-gulden så stoltserar Ted med att inneha rekordet på Digiwise Assault Challenge – 46 kcal på en minut, brutalt är ordet.

Bandy
proffs
Projekt-
ledning
Idé-
spruta
Fysmonster

Historien
bakom Digiwise

Som företagare vet du att du bör digitalisera ditt företag och sköta om det digitala skyltfönstret i flera kanaler – finns det idag något alternativ?

Sonny Eriksson & Lucas Andersson grundade Digiwise med drivkraften att vara den naturliga samarbetspartnern för företagare som vill lyckas online och nå igenom bruset digitalt.

Vi blir din högra hand, ett bollplank dit du kan vända dig för att förbättra dina digitala satsningar inom marknadsföring och webb, samtidigt som du fokuserar på din kärnverksamhet.

Duon grundade tillsammans Aktivitetskungen och efter den ärofyllda nomineringen som Årets Nystartare på näringslivsgalan Guldstänk kändes det naturligt att ta vårt entreprenörsskap till nästa nivå – testa vingarna på riktigt med Digiwise.

Vår vision är att skapa den mest attraktiva arbetsplatsen, ha riktigt roligt på vägen och växa tillsammans med våra kunder – vi ser med spänning framemot vad som komma skall.

Vi gör det vi ska, vi gör det vi kan – vi gör det bra!

Kontakta oss
Johanna Ericsson Mattbolaget
Serviceminded, kreativa och levererar ständigt över förväntan - kan verkligen rekommendera Digiwise!”

Kultur & kontor

Jobba med oss
Lucas dirtcykel
Sonnys avokadoplanta
Kontor
Kontorslektyr

Följ vår resa på Instagram

Fler bilder