Senaste skriket

Vi håller örat mot rälsen och blickar ofta över atlanten för att se vad som är på gång. Här delar vi med oss av lite lättsmält som vi hoppas kittlar ditt intresse för det vi pysslar med till vardags.

President Joe Biden har uttalat sig om TikToks framtid i USA, han lovar att skriva under ett eventuellt förbud mot appen om USA:s kongress röstar igenom ett sådant lagförslag.
Året 2023 har varit ett av många lärdomar för e-handelsbranschen, en tid av reflektion och anpassning efter den oöverträffade digitala acceleration som pandemin utlöste.
I stenhård konkurrens har Digiwise grundare Sonny Eriksson och Lucas Andersson blivit nominerade till det prestigefyllda priset Årets Företagare. Priset syftar till att lyfta företagare som driver företag på ett lönsamt och hållbart sätt och bidrar till samhällsutvecklingen.
Microsoft har nämligen investerat mångmiljardbelopp i Open AI som äger Chat GPT.
Vad har Clark Olofsson, Börje Salming, Kriget i Ukraina och Aktuella elpriser gemensamt? De var alla ämnen som toppade den svenska listan över mest googlade år 2022.
Just nu riktas världens blickar mot kriget i Ukraina och Rysslands invadering i landet. De sociala mediejättarnas roll är större än någonsin för att sprida information till allmänheten. Inte minst i Ryssland där landet nu begränsat invånarnas möjlighet att nyttja kanalerna.
Under 2021 har kinesiska TikTok gått om Google som världens mest besökta internetsida, enligt siffror från molnbolaget Cloudflare.

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB