Senaste skriket

Sonny och Lucas nominerade till Årets Företagare

Louise Solberg
Louise Solberg

I stenhård konkurrens har Digiwise grundare Sonny Eriksson och Lucas Andersson blivit nominerade till det prestigefyllda priset Årets Företagare. Priset syftar till att lyfta företagare som driver företag på ett lönsamt och hållbart sätt och bidrar till samhällsutvecklingen. 

Utmärkelsen Årets Företagare delas ut årligen av organisationen Företagarna. Det är en av Sveriges mest prestigefyllda utmärkelser för företagare och för att vara aktuell måste företaget ha god lönsamhet och tillväxt, kunna påvisa kreativitet och innovation och vara en god ledare och förebild.

Byrån är personlig, professionell, kreativ, nära och lyhörd.

Juryns motivering för Sonny och Lucas nominering lyder:

Med ledorden “Du är fantastisk, låt dina kunder se det” driver Sonny Eriksson och Lucas Andersson Digiwise, den naturliga samarbetspartnern för företagare som vill lyckas digitalt. Byrån är personlig, professionell, kreativ, nära och lyhörd. Digiwise vision är att vara den attraktivaste byrån, både för kunderna och de anställda. Vi lyfter på hatten.

– Det är en ära att få vara nominerad till det här priset. Årets Företagare är en av de finaste utmärkelserna man som företagare kan få. Sedan start har vi haft en tydlig vision om vart vi vill med Digiwise, och den här nomineringen är ett kvitto på att vi gör något riktigt bra, säger Lucas Andersson, medgrundare av Digiwise.

Årets företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till regionfinal vars vinnare representerar Västmanland och därmed tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige. 

Den lokala finalen avgörs på Guldstänk i Västerås den 16 mars.

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB