Copywriting​

Nå ut till era kunder med texter som berör.

Copywriting handlar i grund och botten om marknadsföring i form av skriven text. Vi hjälper er säga det ni vill säga på ett sätt som övertygar, berör och tilltalar er målgrupp.

För att göra sig relevant i konkurrensen på den digitala arenan gäller det att hitta rösten som stärker företagets varumärke och identitet. Digiwise professionella skribenter ordnar så att ert budskap blir slagkraftigt, tydligt och välformulerat oavsett om ni är på jakt efter text för hemsidan, för sociala medier eller för annonser.

Genom ett noggrant förarbete som inkluderar intervju, materialinsamling och research producerar vi kvalitativa texter som är övertygande och mottagaranpassade. Textproduktion är en konst i flera steg och med vår hjälp ser vi till att hitta tonaliteten, innehållet och formuleringarna som stärker ert varumärke och fångar just er målgrupp.

Fördelar med copywriting
  • Ni spar tid (och förmodligen pengar)
  • Ni får välskrivna texter, anpassade till er målgrupp
  • Stärker webbens helhetsintryck

Vi behöver hjälp med våra texter.

Börja din resa på Instagram tillsammans med oss på Digiwise, vi utvecklar enskilda kampanjer och kan även hjälpa dig med ditt långsiktiga flöde. Ta kontakt så ser vi hur vi kan utvecklas tillsammans.

Trött på formulär? Slå en signal!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Några av våra kamrater

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB