Instagram-annonsering​

Nå dina kunder direkt i flödet på Instagram.

Dina och andras kunder finns på Instagram. 9 av 10 svenskar använder sociala medier och idag har vi möjligheten att nå precis önskad målgrupp direkt i flödet. Med inriktning på intressen, ålder och geografiska placering kan vi tillsammans med mätpunkter från annonserna spåra trafiken och följa upp era investeringar i realtid.

Utvecklingen fullkomligt rasar framåt och varje vecka kommer det nya funktioner och möjligheter. Att som företagare kunna engagera sig i sin kärnverksamhet och samtidigt vara ninja på Instagram-annonsering är inte alltid den lättaste kombinationen – det är här vi på Digiwise kommer in som en räddare i nöden. Vi håller i trådarna på Instagram och skapar värdefulla resultat.

Vi vill synas på Instagram!

Börja din resa på Instagram tillsammans med oss på Digiwise, vi utvecklar enskilda kampanjer och kan även hjälpa dig med ditt långsiktiga flöde. Ta kontakt så ser vi hur vi kan utvecklas tillsammans.

Trött på formulär? Slå en signal!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Några av våra kamrater

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB