LinkedIn-annonsering

Nå yrkesverksamma direkt i flödet på LinkedIn

Överträffa ditt företags marknadsföringsmål och nå yrkesverksamma direkt i flödet med annonsering på LinkedIn. Med inriktning som yrkestitlar, utbildning och intressen kan vi tillsammans med mätpunkter från annonserna spåra trafiken och följa upp era investeringar i realtid.

Utvecklingen fullkomligt rasar framåt och varje vecka kommer det nya funktioner och möjligheter. Att som företagare kunna engagera sig i sin kärnverksamhet och samtidigt vara ninja på LinkedIn-annonsering är inte alltid den lättaste kombinationen – det är här vi på Digiwise kommer in som en räddare i nöden, vi håller i trådarna på LinkedIn och skapar värdefulla resultat.

Fördelar med LinkedIn-annonsering

  • Driv försäljning och hitta nya B2B-kunder
  • Marknadsför och bygg ditt varumärke
  • Målgruppsanpassat och pricksäkert

Vi hjälper er med
LinkedIn!

Rom byggdes inte över en natt, i takt med att resultaten kommer så blir man som annonsör mer inspirerad att öka sin närvaro digital. Sluta fundera och börja din resa redan idag! Ta kontakt så ser vi hur vi kan utvecklas tillsammans.

Trött på formulär? Slå en signal!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Några av våra kamrater

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB