Webbplatser

Ditt digitala skyltfönster, dygnet runt.

Du får aldrig chansen till ett nytt första intryck. Vi bygger din webbplats från grunden – modern, mobilanpassad och blixtsnabb. Webbplatsen andas ditt varumärke och sticker ut ur mängden.

Vi bygger våra webbplatser i WordPress vilket ger dig som slutkund möjlighet att göra löpande uppdateringarna utan kodkunskap. Med tyngdpunkt på sökmotoroptimering arbetar vi strategiskt för att nå toppen av den organiska träffbilden bland sökmotorerna.

Google kräver idag högsta säkerhet och vi garanterar våra kunder SSL-certifikat och sköter både drift och löpande underhåll.

Upplever du att er nuvarande webb är slö som sirap? Vi hjälper er även med drift för befintliga webbplatser – ofta sänker vi laddtider från 13 sekunder till 865 millisekunder.

Dags att se över
er webbplats?

I takt med att företag utvecklas så krävs det också uppgraderingar i den digitala miljön. Ta kontakt så diskuterar vi möjligheterna för er.

Trött på formulär? Slå en signal!

Lucas Andersson
Partner

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Några av våra kamrater

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB