Senaste skriket

TikTok går om Google

Under 2021 har kinesiska TikTok gått om Google som världens mest besökta internetsida, enligt siffror från molnbolaget Cloudflare.

Den videobaserade appen TikTok fortsätter att växa. Under 2021 passerade appen en miljard aktiva användare, trots att den lanserades så sent som 2018. Appen är den första sociala medieplattformen som på riktigt utmanat techjättarna Facebook, Instagram och Twitter om användarnas uppmärksamhet.

2021 går TikTok om Google som världens mest besökta internetsida. Google får därmed nöja sig med en andraplats följt av Facebook, Microsoft och Apple. Enligt data från Sensor Tower har TikTok nu laddats ner över tre miljarder gånger.

TikTok har tredubblat sin värdering jämfört med 2020

Bytedance, som äger TikTok, har mer än tredubblat sin värdering jämfört med 2020 och har nu klivit upp som nummer ett på listan över världens största onoterade bolag sett till marknadsvärdet.

TikToks otroliga tillväxtresa och ökade popularitet märks även i annonseringsvärlden. Enligt uppgifter kommer TikTok under 2022 fortsätta utveckla annonseringsmöjligheterna för företag, både globalt och på den svenska marknaden. I dagsläget begränsas företag i Sverige att enbart göra nationell annonsering. Vi på Digiwise håller oss såklart uppdaterade och spår att 2022 kommer bli året då allt fler företag testar sina vingar på denna omåttligt populära app!

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB