Social media partner

Sociala medier växer så det knakar. Hur når jag min målgrupp?

Vi tar er med på resan och erbjuder rådgivning, strategi och stöd inom sociala medier med tyngdpunkt i Facebook och Instagram.

Många företag har ambitioner att växa digitalt men känner osäkerhet för vilket medie som passar deras verksamhet. Vissa behöver stöd för en enskild kampanj andra vill att vi tar över rodret helt. Vi har möjlighet att hantera er totala närvaro på sociala medier och följer upp era investeringar. Det innebär i praktiken att vi sköter er löpande marknadsföring i form av koncept och strategier, vi skapar kampanjer och producerar innehållet som gör att ni lyckas sticka ut och nå er målgrupp.

Olika målgrupper kräver olika innehåll, beroende på var i kundcykeln ni vill nå fram – vi är laddade för att hjälpa er att nå succé online!

Låt oss starta resan tillsammans!

Börja din resa på Instagram tillsammans med oss på Digiwise, vi utvecklar enskilda kampanjer och kan även hjälpa dig med ditt långsiktiga flöde. Ta kontakt så ser vi hur vi kan utvecklas tillsammans.

Trött på formulär? Slå en signal!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Några av våra kamrater

Vi är certifierade
av Google

Vi utbildar oss kontinuerligt och arbetar för att hålla oss ajour med den snabba utvecklingen. Våra certifieringar i Googles produkter är en kvalitetsstämpel på vår kunskap.

Copyright © 2024 Digiwise® AB